Gyakran ismételt kérdések

Az esküvőszervezés legnagyobb kihívása az információ közvetítése az ifjú pár, a szervezők és a vendégek között. Ahogy egyre közelebb ér a nagy nap úgy egyre kellemetlenebb változásokat eszközölni az esküvő rendszerében. Bizonytalanok lehetünk, hogy elér-e midenkihez a változás híre, nem marad-e le valaki fontos pillanatokról, pontosan hány vendéggel kell számolnunk, mik a vendégek preferenciái? Ezekre a kérdésekre ad választ és ezeket a félelmeket oszlatja el az esküvői weboldal, ami minden információt egy helyre gyűjt össze, hogy azt a vendégek bárhonnan, bármikor elérhetik és a szervezők folyamatosan frissíthessék.

Az esküvői weboldal folyamatosan a legújabb információkat tartalmazza, hogy senki ne maradjon le a nagy nap legfontosabb pillanatairól. A vendégek bármikor és bárhonnan elérhetik, ezzel is megkönnyítve a kommunikációt a szervezés és a megvalósítás alatt is. Ezek mellet az esküvői weboldalt olyan funkciókkal lehet felszerelni, amik az esküvőszervezés egész folyamatát modernizálják. Ilyen a regisztrációs kérdőív, ami összeszedi nektek, hogy ki érkezik az esküvőre és kik terveznek maradni a lagzira is. milyen étkezési preferenciákra és érzékenységekkel kell számolnotok és még számtalan egyéb információt amire csak szükségetek lehet. Valamint a spotify lista integrálása, ami az AI lemezlovasotok lehet a nagy napon, hogy eddig tartson a party ameddig van olyan vendég aki táncolna. Azonban a legnagyobb innováció amit az esküvői weboldal hozhat az esküvőtök szervezésébe, az a nászajándék kívánságlista, ahol a vendégek lefoglalhatják az általatok előre megadott ajándékokat, hogy ne kapjatok a szükségesnél több evőeszközkészletet. És természetesen azt a tényt sem szabad elfelejteni, hogy az esküvői weboldalt nem lehet elhagyni!

Teljes mértékben, sőt annál sokkal több is. Nem csak a meghívót tudja kiváltani az esküvői weboldal, hanem az esküvő napja után is funkcionál tovább és könnyíti a pár és a vendégek életét is, hogy mindenkiben a nagy nap felhőtlen boldogsága maradjon meg. Nagyon sok találó kifejezést lehet találni az esküvői weboldalra, e-meghívó, okos meghívó, iMeghívó de ami biztos, hogy egy olyan csodálatos eszköz az esküvőszervezéshez, ami a mindenkinek megkönnyíti az életét.

Az esküvő után az oldal fókuszában a nagy nap emlékei állnak, a képek. Egyrészt már a másnap elmúltával feltölthetik a vendégek a telefonjukkal készített közös selfie-ket és egyéb képeket, hogy ne vesszenek el. Másrészt miután a fotósotok átadta a professzionális képeit azok is felkerülhetnek az esküvői weboldalatokra, hogy minden vendég megnézhesse őket és ne kelljen a fotókönyvvel házalnotok.

Ez a választott csomagotoktól függ. Az ezüst csomagban az esküvő napja előtt már 90 nappal elérhető az oldalatok, hogy mindenkihez eljusson időben az összes információ és az esküvői napja után még 90 napig online marad a weblap, hogy a képek is felkerüljenek rá. Az arany csomagban az esküvő előtt 90 nap változatlan, viszont a nagy nap után 180 napig elérhető az esküvői weboldalatok, hogy legyen elég ideje mindenkinek átnézni a képeket. Ezen felül extraként kérhettek +1 éves hosszabbítást a weblapotoknak, hogy az első évfordulón és át tudjátok nézni a képeket.

A regisztráció egy integrált Google Form-on keresztül tehetik meg a vendégek, ezt az esküvői weblap menüjében a Ott leszek! menü alatt érik el, vagy legörgethetnek a kérdővig. Itt megadhatják, hogy terveznek-e menni és ha igen akkor meddig szeretnének maradni, milyen ételérzékenységre kell figyelnetek és milyen étkezési preferenciáik vannak. Ezek természetesen csak a bemutató opciók, bármi mást is kérdezhettek a vendégektől, ami számotokra fontos az esküvőtök szervezésének szempontjából. Ez a regisztráció azért fontos, mert ezzel pontos képet kaptok arról, hogy hány vendéggel kell számolnotok és nekik milyen ételeket rendelhettek, valamint minden fontos döntést úgy tudtok meghozni, hogy az összes fontos információ a rendelkezésetekre áll a regisztrációk alapján.

A spotify listátokat azért éri meg integrálni az esküvői weblapra, hogy a lagziban mindenkinek legalább egyszer szóljon a kedvenc zenéje.

A lista egy Appsheet nevü Google applikáción keresztül működik, azonban ezzel nektek nem lesz dolgotok. Ti csak továbbítjátok számunkra, hogy milyen ajándékokat szeretnétek kapni és mi feltesszük a listátokra, amit aztán a vendégek le tudnak foglalni, hogy elkerüljétek a duplikációt. Megadhattok pontos terméket, pl.: Ezt az IKEA-s tányérszettet szeretnénk (link), vagy csak átlagosan, pl.: Ehhez hasonló órát szeretnénk (kép).

Minden oldalon elhelyezünk egy kattintható QR-kódot, ami egy felhő tárhelyre irányít át, ahova aztán bármikor nyugodtan feltölthetik a vendégek a képeiket. Ezeket a képeket ezen a linken keresztül is lehet megtekinteni.

Az esküvői weboldal azzal óvja a környezetet, hogy nem használ fel papírt. Az emberiség minden évben fejenként 30 kg paprszemtet termel ki, aminek 33%-a már nyomtatáskor is szemétbe kerül. Bármennyire is szomorú és fájó kimondani, de a papír alapú esküvői meghívó is ebben a kategóriába tartozik. Természetesen azzal nincs semmi baj, ha az ifjú pár nyomtat magának és pár közeli családtagnak meghivót hiszen ők azok, akik ezeket meg fogják tartani és az emlékeik, képeik közé elmentik. Azonban a nagyszámú meghívó nyomtatás árt a környezetnek. Erre a problémára is megoldás az esküvői weboldal, hiszen az nem termel papír szemetet.

Meghosszabíthatjátok az oldalatokk elérését egy évvel, hogy az első évfordulótokon is meg tudjátok majd nyitni és egyből visszakerüljetek a nagy nap forgatagába. Kérhetitek a weboldalatok fordítását egy második nyelvre is, ha vártok külföldi vendégeket is az esküvőtökre.  

Az Érdeklődöm menüpont alatt töltsétek ki a Rendelés kérdőívet és dőljetek hátra, amíg keresünk titeket a további kérdésekkel és teendőkkel.

Kérdezzétek meg a fotósotokat, videósotokat vagy az esküvőszervezőtöket, hogy partnerünk-e már és ha még nem akkor ajánljatok nekik minket, hogy olcsóbban legyen saját esküvői weboldalatok! 

Ha az esküvői weboldalakkal kapcsolatban maradt bennetek megválaszolatlan kérdés akkor nyugodtan írjatok nekünk kérlek és mihamarabb válaszolunk.

weblapeskuvore.hu

Keressetek minket bizalommal!

Számunkra a Ti vagytok a legfontosabbak! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy számotokra a lehető legkevesebb kellemetlenséggel, feszültséggel és fejfájással járjon az esküvőtök szervezése. Kérjetek Ti is modern és egyedi esküvői weboldalt, hogy egyszerű legyen a kommunikáció.

E-mail: info@weblapeskuvore.hu
Telefon: +36 30 903 8729